Nyhed fra Dansk Atletik
Karen Ehrenreich vandt det danske mesterskab i maraton ved Copenhagen Marathon 2023, i den bedste tid til det danske mesterskab i 20 år. Foto: Camilla Bevensee/Dansk Atletik

Tilmeldingen til DM halvmaraton og maraton er åbnet

For dig der elsker de hele og halve maratondistancer, er tilmeldingen til de danske mesterskaber for seniorer og juniorer i dag åbnet, sammen med salget af startnumre til CPH Half, og det er også muligt, allerede nu, at tilmelde sig DM maraton for masters i Odense. 

Alle løbere, der elsker de lange distancer, kan nu sikre sig en plads i DM-felterne til næste års danske mesterskaber i maraton og halvmaraton, som for seniorer og U23, begge løbes i København. 

DM maraton er, ligesom det var i år, en del af Copenhagen Marathon, der løber af stablen på Østerbro søndag 5. maj, med start og mål ved Fælledparken på Østerbro. Som altid, bliver det en folkefest i København, når de mere end 10.000 løbere, fra et væld af forskellige lande, kæmper sig rundt på de mange kilometer, og det bliver de danske mesterskaber igen en del af.

Tilmeldingen til Copenhagen Marathon er åben, og allerede nu har mere end 7000 løbere sikret sig et startnummer. Du tilmelder dig til DM-klassen, ved at logge ind på din profil, efter du har tilmeldt dig løbet, og vælge DM-deltagelse til. Tilmeld dig her*: Tilmelding Copenhagen Marathon

DM halvmaraton skal også løbes med start og mål på Østerbro, når det sammen CPH Half rykker fra Frederiksberg, tilbage til samme område ved Fælledparken som Copenhagen Marathon. De 21,0975 km i hovedstaden er udover DM for seniorer og U23, også DM halvmaraton for masters igen i 2024, hvor det løber af stablen søndag 15. september.

Tilmeldingen til CPH Half er åben nu, og du tilmelder dig til DM-klassen, ved at logge ind på din profil, efter du har tilmeldt dig løbet, og vælge DM-deltagelse til. Tilmeld dig her*: Tilmelding CPH Half

Tilmeld dig i god tid!

Startnumrene til både Copenhagen Marathon og CPH Half, plejer at blive revet væk, og med de to populære løb som rammer for DM-konkurrencerne, er det med at få sig meldt til i god tid, så man er sikker på at kunne stille til start.

For de seje mastersatleter, der kaster sig ud på den hele maratondistance, danner H.C. Andersen Marathon i Odense igen rammerne for de danske mesterskaber i 2024. Det plejer at være en fest og der er god tid til at træne op til klassikeren i de odenseanske gader, da startskuddet først lyder 29. september 2024.

Tilmeldingen til HCA Marathon er allerede åben, så har du de 42,195 km i den fynske hovedstad i kikkerten, som et af målene næste år, er det bare med at klikke ind og blive tilmeldt her*: Tilmelding HCA Marathon

*Deltagelse i DM kræver medlemskab af en klub under DAF.

 

Giv et startnummer i julegave

Har du en løbeglad onkel, en maratontosset søster eller vil du give en af dine nærmeste en fælles oplevelse med løb, fx rundt i Københavns gader, så er et startnummer en god gaveidé, der hurtigt og nemt kan lægges under juletræet og heller ikke er for svær at pakke ind. 

 

DM maraton og halvmaraton 2024

5. maj - Copenhagen Marathon, DM senior og U23

15. september - CPH Half, DM senior, U23 og masters

29. september - HCA Marathon, DM masters

 

Seneste nyheder