DAF træner- og dommeruddannelse

Er du træner eller dommer og søger du de afgørende redskaber, viden og inspiration? Vi har lagt en lang række kursustilbud i kalenderen. Uanset om du er nybegynder, aspirerende eller erfaren, så er der et kursus til dig. Der er åbnet for tilmelding og flere kursustilbud tilføjes løbende. 

Dommerkursus – genopfriskning

Har du et dommerkursus som er ved at udløbe eller vil du blot blive opdateret på de seneste regelændringer? Tilmeld dig årets første genopfriskningskursus online.

Kursusdag: 10. januar kl. 18-18.50 (løb) / kl. 19-19.50 (spring) / kl. 20-20:50 (kast)
Tilmelding: https://connect.atletik.dk/Calendar/View/3477
Tilmeldingsfrist: 7. januar

Dommerkursus – Niveau 2

Dommerkursus på niveau 2 klæder kursisten på til at fungere som en del af dommerteamet og eventuelt øvelsesleder i enten løb, spring eller kast. Kurset afholdes som en kombination af virtuel og fysisk tilstedeværelse. Det er muligt at tage modulerne enkeltvis eller på én gang.   

Kursusdage:
Del 1: Onsdag den 24. januar kl. 19-20 Fælles del, online
Del 2: Tirsdag den 30. januar kl. 19-20:30 Løb, online / Onsdag den 31. januar kl. 19-20:30 Spring, online / Torsdag den 1. februar kl. 19-20:30 Kast, online
Del 3: Lørdag den 10. februar kl. 10-18 Odense: Løb kl. 10-12:30 / Kast kl. 13:00-15:30 / Spring kl. 15:30-18:00

Kursuspris: 500 kr./modul (løb/spring/kast).
Tilmelding: https://connect.atletik.dk/Calendar/View/3489
Tilmeldingsfrist: 21. januar

 

Starterkursus

Ifm. Øst-mesterskaberne den 20.-21. januar er det muligt at opnå eller genopfriske et dommerkursus som starter. Kurset starter med en online-del den 17. januar. Læs mere om kurset og tilmelding på Connect: https://connect.atletik.dk/Calendar/View/3497  
Tilmeldingsfrist: 14. januar 

 

Børnetrænerkurser

Kurset udruster trænere med afgørende færdigheder til at håndtere børns atletiktræning effektivt. Dette indebærer en dybdegående forståelse af børns specifikke behov inden for det sportslige, motoriske og pædagogiske domæne. Kurset fokuserer på praktiske teknikker, legende træning og strategier til at håndtere udfordringer i træningssituationer

Følgende børnetrænerkurser er oprettet (link til mere information og tilmelding i Connect):

 

Ungdomstrænerkursus 1

For trænere, der arbejder med børn og unge i alderen 10-13 år, som gerne vil lære at skabe et positivt træningsmiljø samt få en grundig introduktion til sprint/hæk, spring og kast. Dette kursus strækker sig over to weekender. Del 2 inkluderer overnatning for at samle kursisterne til erfaringsudveksling og dialog. Derudover er der tilføjet online teorimoduler, som giver kursisterne fleksibilitet til at lære i deres eget tempo og på egne tidspunkter.

Følgende ungdomstrænerkurser 1 er oprettet (link til mere information og tilmelding i Connect):

 

Ungdomstrænerkursus 2

Til trænere arbejder med unge i alderen 14 til 15 år eller ældre. Dette kursus strækker sig over fire dage, hvor del 1 inkluderer overnatning for at samle kursisterne til erfaringsudveksling og dialog. Derudover er der tilføjet online teorimoduler, der giver kursisterne fleksibilitet til at lære i deres eget tempo og på egne tidspunkter.

Følgende ungdomstrænerkursus 2 er oprettet (link til mere information og tilmelding i Connect):

 

Ungdomsløbetrænerkursus

Til trænere , der ønsker at udvikle deres viden inden for løbetræning, især med henblik på længere løb, og hvordan man skaber et inkluderende og godt træningsmiljø. Kurset strækker sig over en fysisk dag, en online aften samt fire online kurser fra DIF.

Følgende ungdomsløbetrænerkursus er oprettet (link til mere information og tilmelding i Connect):

Vi ser frem til at byde deltagerne velkommen til dommer- og træneruddannelser i det nye år. 

 

Seneste nyheder