Information fra bestyrelsen

Dansk Atletik ser fremad og venter snart at konstituere sig med ny formand og næstformand.

Dansk Atletik er inde i en positiv udvikling og pr. 1. januar blev forbundets nye direktør Klaus Nørby Jakobsen ansat. ”Bestyrelsen arbejder for at fortsætte fremgangen og vi tager til efterretning, at fremtidens ambitioner skal realiseres med en ny formand og næstformand” udtaler bestyrelsesmedlem Søren Sørensen på bestyrelsens vegne. ”Vi ønsker tidligere formand Simone Frandsen og næstformand Karina Rasmussen Lang samt bestyrelsesmedlemmerne Jon Andersen og Tobias G. Larsen held og lykke med nye opgaver og takker for opbakningen til arbejdet i forbundet. ”Nu glæder vi os til at se fremad og supplere bestyrelsen med gode nye medlemmer”, fortsætter Søren Sørensen.

Bestyrelsen træder sammen igen senere i denne uge og konstituerer sig, ligesom bestyrelsen inden længe inviterer medlemsforeningerne til dialog om det igangværende strategiprogram samt en kommende strategi. Planen for de kommende måneder indeholder også afholdelse af et ekstraordinært årsmøde, med formelt valg af formand og næstformand for forbundet på agendaen. Bestyrelsen er i tæt dialog med direktøren og vil koordinere planerne med forbundets sekretariat. 

Kontaktoplysninger

Talsmand for bestyrelsen:
Søren S. Sørensen: tlf.: 5152 8109, mail: soso@dansk-atletik.dk

Seneste nyheder