Børne- og ungdomstrænerkurser

Vi har en lang række kursustilbud til børne- og ungdomstrænere i kalenderen for februar, marts og april. Uanset om du er nybegynder, aspirerende eller erfaren, så er der et kursus til dig.

Børnetrænerkurser

Kurset udruster trænere med afgørende færdigheder til at håndtere børns atletiktræning effektivt. Dette indebærer en dybdegående forståelse af børns specifikke behov inden for det sportslige, motoriske og pædagogiske domæne. Kurset fokuserer på praktiske teknikker, legende træning og strategier til at håndtere udfordringer i træningssituationer

Følgende børnetrænerkurser er oprettet (link til mere information og tilmelding i Connect):

Ungdomstrænerkursus 1

For trænere, der arbejder med børn og unge i alderen 10-13 år, som gerne vil lære at skabe et positivt træningsmiljø samt få en grundig introduktion til sprint/hæk, spring og kast. Dette kursus strækker sig over to weekender. Del 2 inkluderer overnatning for at samle kursisterne til erfaringsudveksling og dialog. Derudover er der tilføjet online teorimoduler, som giver kursisterne fleksibilitet til at lære i deres eget tempo og på egne tidspunkter.

Følgende ungdomstrænerkurser 1 er oprettet (link til mere information og tilmelding i Connect):

Ungdomstrænerkursus 2

Til trænere arbejder med unge i alderen 14 til 15 år eller ældre. Dette kursus strækker sig over fire dage, hvor del 1 inkluderer overnatning for at samle kursisterne til erfaringsudveksling og dialog. Derudover er der tilføjet online teorimoduler, der giver kursisterne fleksibilitet til at lære i deres eget tempo og på egne tidspunkter.

Følgende ungdomstrænerkursus 2 er oprettet (link til mere information og tilmelding i Connect):

Ungdomsløbetrænerkursus

Til trænere , der ønsker at udvikle deres viden inden for løbetræning, især med henblik på længere løb, og hvordan man skaber et inkluderende og godt træningsmiljø. Kurset strækker sig over en fysisk dag, en online aften samt fire online kurser fra DIF.

Følgende ungdomsløbetrænerkursus er oprettet (link til mere information og tilmelding i Connect):

Vi ser frem til at byde deltagerne velkommen til dommer- og træneruddannelser i det nye år. 

 

Seneste nyheder