Nyhed fra Dansk Atletik

Invitation til talentcamp i april

Dansk Atletik har fornøjelsen af at invitere til Talentcamp den 13.-14. april 2024. I samarbejde med Aalborg AM afholder Dansk Atletik denne forårscamp, hvor træningen vil finde sted på Aalborg Atletik Stadion og i Gigantium. Vi samler atleter fra hele landet til en weekend hvor sammenhold på tværs af disciplingrupperne, sportslig udvikling og inspiration til at forfølge en karriere inden for atletik står i centrum.

Målgruppe

Campen er for årgang 2007 og 2008 og sigter mod udesæsonen 2024. For at kunne deltage i campen
skal atleterne opfylde et eller flere af følgende punkter:

  • Deltaget i Talentcampen d. 24.-26. november 2023.
  • Klaret de objektive krav i 2023 eller 2024 (se side 4-5).
  • Godkendelse af en skriftlig indstilling fra klub eller træner. En indstilling skal ske på baggrund af en sportslig helhedsvurdering. Vigtigst er dog, at atleten udviser potentiale og motivation for at udvikle sig.

Atleten deltager i den hovedgruppe, hvor der er blevet klaret krav eller i den gruppe indstillingen er
blevet skrevet på baggrund af. Hovedgrupperne betegnes i denne sammenhæng som U18
Bruttolandsholdet.

OBS: Indstillinger på atleter der ikke deltog ved samlingen i november 23’ skal være indsendt senest
den 18. marts. Spørgsmål og indstilling af atleter skal sendes til Julie Østergaard Sørensen på juso@dansk-atletik.dk.

Træningsmæssigt indhold

Talentcampen indebærer tre træningspas, hvor atleterne vil blive inddelt i de fem disciplingrupper. Konkret træningsindhold vil blive udsendt til atleterne og deres trænere før campen afholdes. Indholdet vil afspejle den konkrete træningsperiode, og kan have elementer af lidt højere intensitet end hvad man typisk vil træne i denne periode. Det er derfor vigtigt, at der tages højde for dette i dagene op til, samt i dagene efter weekenden ud fra individuelle behov. I samarbejde med landstrænerne vil der blive samlet et kompetent trænerteam, som vil give sparring, inspiration og bidrage til en øget motivation til den daglige træning.

Mere information

Se hele invitationen med praktisk information, program, objektive krav m.m. her

Seneste nyheder