Foto: Lone Dybdal

Katrine Koch Jacobsen er årets atlet 2023

Årets atlet i dansk atletik 2023 blev kåret i forbindelse med weekendens DM Inde i Odense. Stort tillykke til hammerkaster Katrine Koch Jakobsen og hendes træner Carsten Bomme. 

Årets atlet stod for årets største enkeltpræstation, da hun ved VM 2023 i Budapest kvalificerede sig til VM finalen i hammerkast. En historisk præstation, og noget der isoleret set gør Katrine til årets udøver 2023.

STORT TILLYKKE TIL KATRINE – og ligeså et stort tillykke til træner Carsten Bomme.

Katrine er på mange måder en fantastisk ambassadør for Dansk Atletik. Med sit altid gode humør, enorme arbejdsindsats og store målrettethed, er Katrine vokset til at være en international top-hammerkaster. Under kyndig ledelse af landstræner i kast, Carsten Bomme, og som en central figur i det stærke kastemiljø i Sparta, har Katrine år for år lagt mere og mere til sit niveau. Katrine har været en del af Dansk Atletiks talentsystem, og er fast kvinde på diverse danske landshold – og går forrest både som atlet og menneske. 

Katrine er et af de store danske håb til sommerens EM og OL, og vi håber at Katrine kan fortsætte sin flotte udvikling. Vi ønsker Katrine held og lykke med 2024 og årene frem, og vi glæder os til at følge jagten på nye længder i hammerkastringen.


Diplom, gave og blomster blev overrakt af Dansk Atletiks direktør Klaus Nørby Jakobsen.

Seneste nyheder