Ny fungerende formand

Følgende pressemeddelelse er udsendt dags dato og kan læses her. 

Bestyrelsen i Dansk Atletik trådte i sidste uge sammen og konstituerede sig i enighed. Ny fungerende formand er Thomas Vang Christensen og ny fungerende næstformand er Helle Sølvsten.

”Det glæder mig, at bestyrelsen er konstitueret og jeg er ikke mindst glad for, at der er tale om et formandskab med årelang ledelses- og bestyrelseserfaring. Desuden er bestyrelsen meget dedikeret omkring Dansk Atletiks vigtige opgaver indenfor nærmeste fremtid, herunder den kommende strategiproces med Danmarks Idrætsforbund (DIF). Bestyrelsen har som erklæret mål at inddrage medlemmerne i dette vigtige arbejde. Det tegner godt for fremtiden,” udtaler Dansk Atletiks direktør Klaus Nørby Jakobsen og forsætter:

”Men først og fremmest er der fuld opmærksomhed fra alle i Dansk Atletik på at skabe den nødvendige ro omkring samarbejdet med Team Danmark.”

”Vi glæder os til at udvikle og forbedre grundlaget for atletik og løb i Danmark, og vi står sammen i bestyrelsen om målsætningen. Med forbundets nye direktør har vi fået tilført ny energi til arbejdet og det bliver dejligt at møde medlemmerne på de kommende årsmøder,” udtaler formand Thomas Vang Christensen.

”Jeg er stolt af at have en enig bestyrelse bag mig i det kommende arbejde, men jeg er også ydmyg over for den store opgave. Jeg er dog sikker på vi sammen med medlemmerne kan udvikle og forløse det store potentiale, som jeg ved, er til stede i Dansk Atletik,” afslutter formand Thomas Vang Christensen.

____________________

Kontaktinformation
Formand - Thomas Vang Christensen, +45 2218 7444
Direktør - Klaus Nørby Jakobsen, +45 2627 9899

Seneste nyheder