33 danske mastersatleter til EM

EM Inde for Masters afvikles i Polen den 17.-23. marts. De danske deltagere sætter i disse dage kursen mod Torun og Dansk Atletiks Masters Komité håber både på finalepladser og medaljer, men allermest på et godt EM stævne for alle de danske atleter. 

EM starter så småt på lørdag med indledende møder for holdledere samt den store åbningsceremoni. Søndag starter konkurrencerne og på førstedagen er ikke mindre end 17 danske deltagere i aktion. De første finaler med mulig dansk deltagelse afvikles allerede søndag (hold øje med program og startlister da der løbende sker ændringer). 

Langt de fleste danske deltagere bor samlet og i gåafstand fra hallen i Torun. Dermed er der god mulighed for at støtte hinanden undervejs, når der kæmpes i hallen. For nok drømmes der om medaljer, men fællesskabet og passionen er helt centrale for EM - ligesom der skabes netværk på tværs af de deltagende nationer. 
Knap 3500 atleter fra 56 lande deltager i Polen. EM er åbent for atleter udenfor Europa, der dog deltager udenfor konkurrence. 

Udover de indendørs discipliner kæmpes der også i området udenfor hallen, hvor der blandt andet afvikles 5 km. kapgang, 6 og 8 km. cross og maraton. 

Se den officielle EM hjemmeside for mere information. Her kan man blandt andet se programmet, startlister og senest er der lagt link op til live stream fra EM. 

Der er også mulighed for at følge dansk mastersatletik i Facebookgruppen mastersatletik.dk

Vi ønsker alle EM-deltagerne et rigtig godt mesterskab!

 

Seneste nyheder