Fremtidens træneruddannelse

Trænere spiller en central rolle i udviklingen af atletikken i Danmark. Deres viden, færdigheder og engagement er afgørende for at forme næste generations atleter. Vi har brug for trænernes input  for at sikre et optimal uddannelsestilbud. Det er derfor vores håb, at rigtig mange trænere vil besvare en ny undersøgelse på området.

Undersøgelsen er anonym og har ét formål for øje: at indsamle uvurderlig feedback fra trænere inden for dansk atletik.

Vi stræber efter at forstå trænernes behov med hensyn til træneruddannelser og udviklingsmuligheder. Resultaterne vil ikke blot informere, men også forme initiativer inden for træneruddannelse og -støtte i fremtiden.

Deltagelse er afgørende

Deltagelse er nøglen til at skabe en meningsfuld og repræsentativ undersøgelse. Jo flere trænere, der deltager, jo mere værdifuld bliver den indsamlede feedback, og jo bedre kan vi forme fremtidige initiativer inden for dansk atletik.

Derfor opfordrer vi dig ikke blot til at deltage selv, men også til at sende undersøgelsen videre til dine trænerkollegaer. Sammen kan vi skabe en stærkere og mere bæredygtig fremtid for træneruddannelse og -støtte i Dansk Atletik.

Din deltagelse og spredning af undersøgelsen er afgørende, og vi sætter stor pris på dit bidrag til atletikkens udvikling.

Spørgsmål og temaer

Undersøgelsen vil dække en række emner, herunder:

  • Uddannelsesbaggrund: Hvad er din uddannelsesbaggrund som træner.
  • Behov: Hvilke ressourcer, værktøjer eller kurser ville være mest gavnlige for din fortsatte udvikling som træner?
  • Fremtidige Initiativer: Hvordan mener du, at træneruddannelsen og -støtten kan forbedres i fremtiden?

Link til undersøgelsen

Det tager 5-10 min at besvare spørgeskemaet, som du finder her

Seneste nyheder