Løb med til VM Masters

VM Masters i Göteborg, den 13.-25. august er ikke kun for stadionatleterne. Med på programmet er også cross- og landevejsløb. På stadion er der endvidere mulighed for at stille danske stafetter.  Læs mere her og husk tilmelding senest den 4. juni. 

Det bliver helt sikkert en kæmpe oplevelse at deltage i VM så tæt på dansk grund.

Udover alle disciplinerne på stadion afholdes der også VM konkurrencer i crossløb, 10 km og halvmaraton. 10 km afvikles den 18. august, cross den 20. august og den 24. august afsluttes løbene med halvmaraton.

For crossløb og halvmaraton er der også holdkonkurrencer (de tre bedste tider for et land i samme aldersgruppe og køn). Crossløbet er 6 km for de mest erfarne (70 år og ældre) og 8 km for de mindre erfarne (69 år og yngre).

Dansk Atletiks Masters Komité arbejder også på at stille op til de to stafetdistancer (4x100m og 4x400m), så der er mange muligheder for løbere på flere distancer og underlag.

Husk at du til VM Masters skal stille op i Danmarkstøj - og at der lige nu er 25% på DAFs kollektion hos Løberen.dk

Tilmelding sker direkte hos arrangørerne, hvorefter der indbetales et fee på kr. 175 kr. til Dansk Atletik.

Følg også mastersatletik.dk på Facebook, hvor der er meget mere praktisk information og mulighed for at søge svar og vejledning hos gruppens andre medlemmer.

Seneste nyheder