Foto: Lars Møller fra DM-ugen 2023 i Aalborg

Sådan kommer du med til DM-ugen

Skal du være med til Danmarks største idrætsfest? Vi er nu klar med kvalifikationskravene til de discipliner, som vi afholder til DM-ugen i Herning. Samtidig er der åbnet for tilmelding. 

Den første del af DM Senior 2024 afholdes i forbindelse med DM-ugen i Herning, den 17.-23. juni, med atletik fra fredag den 21. til søndag den 23. juni. 

Der afvikles DM i længdespring, kuglestød (mænd), stangspring og 5 km til dette års DM-ugen. Alle konkurrencer afvikles centralt i Herning og bliver helt sikkert et tilløbsstykke for både lokale- og tilrejsende tilskuere. Der er gratis adgang til alle konkurrencer og der bliver masser af aktivitet i og omkring byen. 

Vi har samlet al information om DM-ugen her, hvor vi nu har opdateret med kvalifikationskrav samt link til tilmelding til både de tekniske øvelser og til 5 km. Tilmeldingsfristen er den 17. juni kl. 12.00 og tilmelding foregår i Roster (følg link ovenfor). 

Vi glæder os til den helt store folkefest, når DIF-idrætten indtager det midtjyske med 41 sportsgrene og mere end 140 danske mesterskaber. 

Seneste nyheder