Nyhed fra Dansk Atletik
Foto Christian Jørn

Tilmelding åben til atletikcamp!

Dansk Atletiks Unglederakademi inviterer til atletikcamp i efterårsferien. Campen er for årgangene 2007-2009 (15-17 år) og afholdes i Viborg, den 14.-17. oktober. 

I uge 42 inviterer DAFs Unglederakademi alle 15-17-årige i Dansk Atletik til en hyggelig camp med en masse træning, aktiviteter og hygge.

Campen finder sted i Viborg på deres idrætshøjskole, som har fantastiske faciliteter som atletikstadion, springsal, svømmehal og meget andet.

Vi mødes i uge 42 fra mandag til torsdag og det bliver fire dage med fuld fart på. Udover at der selvfølgelig er fokus på en masse atletiktræning, kan deltagerne også glæde sig til morgenyoga, filmaften, aktiviteter i svømmehal og springsal, quizzer, spil og meget mere.  

Campen arrangeres og afholdes af unge trænere og ledere fra Dansk Atletiks Unglederakademi, og de glæder sig til at lave en fed camp med fokus på socialt samvær og fællesskab på tværs af atletik-Danmark. 

Lederne og arrangørerne fra DAFs Unglederakademi er:
Peter Rasmussen fra Odense Atletik
Stella Schultz Jørgensen fra Aarhus 1900
Mikkel Hansen fra Trongårdens IF
Esben Ørum Madsen fra Korsør AM

I arrangørgruppen er også (men deltager ikke i selve ugen): Andreas Christoffersen (Sparta) og Zacharias Gustafsen (Helsingør IF).

Vi glæder os til en efterårscamp med masser af atletik og aktivitet, hygge, udfordringer og sjove konkurrencer - og i høj grad også fællesskaber på tværs af klubber. 

Tilmeldingen er åben via dette link og frem til den 9. september. 

Seneste nyheder