Nyhed fra Dansk Atletik

Pressemeddelelse: Nyt strategisk samarbejde

Kompan indgår strategisk samarbejde med Dansk Atletik for at fremme børns fysiske aktivitet og trivsel. 

Kompan, en førende producent af legepladser og udendørs træningsudstyr, har i dag annonceret et nyt strategisk partnerskab med Dansk Atletik. Samarbejdet har til formål at fremme fysisk aktivitet blandt børn i hele Danmark gennem udvikling og implementering af innovative atletiktræningsfaciliteter på skoler og offentlige områder.

Med denne alliance forenes Kompans ekspertise i design og konstruktion af inspirerende udendørs lege- og træningsmiljøer med Dansk Atletiks dybdegående viden om børns sportslige udvikling og behov. Sammen vil de to organisationer arbejde på at skabe faciliteter, der opmuntrer børn til at engagere sig i atletik og andre former for fysisk aktivitet, hvilket bidrager til en sundere og mere aktiv ungdom.

"Vi er utroligt begejstrede for at kunne annoncere vores samarbejde med Dansk Atletik," udtaler Mikael Bjørnskov, direktør for Kompan Danmark A/S. "Gennem denne alliance kan vi kombinere vores ressourcer og ekspertise for at skabe banebrydende løsninger, der vil inspirere og motivere børn til at bevæge sig mere og udforske glæden ved atletik."

Samarbejdet inkluderer opførelsen af nye atletikanlæg og opgraderinger af eksisterende faciliteter i f.eks. skolegårde, samt udviklingen af specialdesignede træningsprogrammer, der med stor fordel kan integreres i skolernes undervisning og fritidsaktiviteter. To typer af anlæg specielt designet til skolegårde og offentlige pladser er allerede udviklet.

"Dansk Atletik ser frem til samarbejdet med Kompan Danmark A/S," siger Lars Werge, formand for Dansk Atletik. "Ved at kombinere vores indsats kan vi skabe flere muligheder for børn i hele landet til at opleve glæden ved atletik og forbedre deres fysiske og mentale velvære. Vi er overbeviste om, at dette samarbejde vil gøre en betydelig forskel for mange børn."

Det strategiske partnerskab mellem Kompan Danmark og Dansk Atletik er et skridt mod en mere aktiv og sund fremtid for Danmarks børn. De første installationer forventes at blive igangsat i løbet af 2024. 

For mere information, kontakt:

Kompan Danmark  
Direktør Mikael Bjørnskov, +47 940 17 093 
Salgschef Jacob Dahl, 4044 0205

Dansk Atletik
Formand Lars Werge, 2986 6707 
Direktør Klaus Nørby Jakobsen, 2627 9899

Seneste nyheder