Nyhed fra Dansk Atletik
Foto: Matthew James for Royal Run

Royal Run 2025

Viborg, Horsens, Ribe, Korsør og København/Frederiksberg bliver værter for Royal Run, 2. pinsedag 2025. Salg af startnumre åbner i november.

Den 9. juni 2025 står H.M. Kongen endnu engang i spidsen for det populære motionsevent, Royal Run, og nu er hele holdet af værtsbyer officielt. 

Siden mandag er en ny værtsby blevet præsenteret dagligt, og sidste skud på stammen er København/Frederiksberg, der for syvende gang skal lægge asfalt til Royal Run.

Således kommer Royal Run ’25 til at byde på en unik forening af historie, kultur og bevægelse, når de fire nye værtsbyer - Ribe, Viborg, Horsens og Korsør - sammen med gengangeren København/Frederiksberg bliver rammen om en motionsfest, der binder Danmark sammen.

Royal Run arrangeres af idrætsvisionen Bevæg dig for livet – et samarbejde mellem Danmarks Idrætsforbund, DGI og Dansk Atletik. TV 2 og Regionerne er mediepartner på Royal Run, og TrygFonden, Nordea-fonden og Novo Nordisk Fonden er strategiske partnere.

For Dansk Atletik er Royal Run ikke kun et spørgsmål om at få en masse glade mennesker i løbeskoene 2. pinsedag, der ligger også et kæmpe potentiale i månederne og ugerne op til løbefestens kulmination. Glæden ved at løbe sammen, er den helt store overskrift, når der igangsættes aktivering og optræningsforløb i klubberne, ikke kun i værtsbyerne, men over hele landet, med Royal Run som det endelige mål.

Læs mere om Royal Run på hjemmesiden: royalrun.dk

 

Seneste nyheder