Nyhed fra Dansk Atletik
Foto: Camilla Bevensee

CRAFT Løbe Cup er tilbage: Her er hvad du skal vide om første afdeling

På lørdag skyder Dansk Atletik og Sparta Atletik & Løb CRAFT Løbe Cup 2024/25 i gang. Der venter en vild omgang crossræs i Amager Strandpark, vi har samlet alle informationer som man bør kende inden starten går.

Efteråret har for alvor gjort sit indtog, og det betyder, at CRAFT Løbe Cup igen banker på døren. Derfor skal løbeklubber fra hele landet igen kæmpe om titlen som Danmarks stærkeste løbeklub. 

Der er mere end ære på spil, da CRAFT igen i år har sørget for gode præmier. Når løbecuppen er slut, vil der være 5000 kr. og et trofæ til den stærkeste løbeklub. I år er det ekstra vigtigt at hive de unge løbere med, da Danmarks sejeste ungdomsklub også skal kåres. Når pointene er samlet sammen efter sidste afdeling, får klubben med de bedste ungdommere et trofæ og 5000 kr. Der er også individuel hæder på spil, og efter hvert løb vil de hurtigste løbere modtage præmier. Herunder er en oversigt over alle de gode præmier, man kan vinde:

Produkter fra CRAFT til Top-3 M/K på den længste distance efter hvert løb
Produkter fra CRAFT til Top-3 M/K under 20 år efter hvert løb
Lodtrækningspræmier fra CRAFT efter hvert løb

Til CRAFT Løbe Cup er der plads til alle, og samtlige løbere fra klubben tæller med i den samlede stilling. Man kan læse mere om reglerne her.

Lørdag eftermiddag tager vi hul på løbecuppen, og præcis som sidste år, er Sparta Atletik & Løb vært for første afdeling. Der venter en spændende eftermiddag, hvor over 150 løbere stiller til start.

Adressen er Amager Strandvej 341, 2770 Kastrup (Løbet foregår på græsarealet på den anden side af vejen).

Rute, Tidsskema og øvrige praktiske informationer

Lørdag skal de mange dygtige løbere støve pigskoene af, da der er er crossløb på menuen. Ruten består af en rundstrækning på 2 km på græs og anbefalingen fra arrangørerne lyder på pigge med en længde på 12 eller 9 mm. Hele ruten vil være markeret op med minestrimmel. Antallet af omgange som løberne skal igennem, er bestemt efter alder. Starttiderne er også forskellige, og derfor er et vigtigt at være opmærksom på tidsskemaet:

Kl. 12.30, 2 km: Åbent løb (Hovedsageligt for børn og unge)
Kl. 13.00, 6 km: U18, U20, masters 50-59 masters 60+
Kl. 14.00, 8 km: Senior og masters 40-49

Hvis man ankommer i bil, kan man parkere ved Amager motionsklub, hvor der også vil være toiletter. Til dem som rejser med offentlig transport, er det muligt at tage metroen til Femøren St, som ligger et stenkast fra Øresundsparken.

Roster varetager tilmelding og tidtagning for hele CRAFT Løbe Cup. Man kan finde mere informationer, se startlister m.m. her.

Seneste nyheder