Nyhed fra Dansk Atletik
DM 2024, foto: Marta Siljudottir

Kom til JUMP festival i Aarhus

Jump Festival 2024 er et nyt træningstiltag i Dansk Atletik til U16-U18 atleter (årgang 2010-2009-2008-2007), der gerne vil udvikle deres tekniske færdigheder i spring. Læs mere her og del meget gerne invitationen med relevante deltagere i klubberne!

Konceptet er en dag med masser af energi, aktivitet og masser af spring og med fokus på:
Teknik, tekniske træningsøvelser, et par relevante test - to foredrag om bevidstgørelse og om det mentale i idræt – samvær, inspiration og hygge med andre atleter – og så er der også musik i hallen hele dagen, hvor I som atleter selv kan være med til at sammensætte den store playliste.

Så en dag med højt humør og med fokus på at fremme deltagernes egenskaber indenfor længdespring, højdespring, stangspring og trespring.

Det er også en dag, hvor du vil blive mødt, set og hjulpet af rutinerede og erfarne trænere, og hvor din klubtræner og dine forældre også kan være med på sidelinjen, så vi på den måde medvirker til, at I dels får mest muligt med hjem til inspiration til den daglige træning, og at vi dels får en god dialog om udvikling af unge springere, og/eller atleter der springer.

Se invitationen her og gå til tilmelding her. Sidste tilmeldingsfrist er den 10. november.

BAGGRUND:
Vi har inviteret ca. 130 atleter, der er inviteret via direkte mails til de ca. 35 klubber de repræsenterede udendørs i 2024. Disse har vi fundet frem til via Statletik.eu, hvor vi set på udendørs 2024 resultaterne for årgangene 2010-2009-2008 og 2007. Ud fra en bred tilgang har vi lavet et deltagerniveau for de enkelte discipliner og årgange (se invitationen for mere information).

Seneste nyheder