Nyhed fra Dansk Atletik
Foto: Christian Jørn

Licensopkrævning/klubskifte

I henhold til Dansk Atletik Forbunds love og bestemmelser (afsnit 4) opkræves der nu licens for sæsonen 2023-2024. Faktura udsendes i november måned. 

Af de generelle bestemmelser, afsnit 4, fremgår det: 

4.2.2 
Alle udøvere fra 12 år og opefter, i perioden 15. oktober året før til 14. oktober i indeværende år, er konkurrenceaktive (dvs. har mindst et resultat i statistikken) opkræves vedkommende klub licensafgift i årets 4. kvartal.  

Licensafgift  kr. 175  

4.2.3
I forbindelse med licens opkræves klubber med flere end 5 licens-atleter et grundbeløb (fee).

Grundbeløb  
Foreninger med: 1-5 licenser  kr. 0
Foreninger med: 6-10 licenser  kr. 500
Foreninger med: 11-20 licenser  kr. 1.000
Foreninger med: 21-50 licenser  kr. 2.000
Foreninger med: 51+ licenser  kr. 4.000 

Se også information om kontingent og licens her.

Fakturaopkrævning fremsendes til klubber og foreninger i november måned. Har man i den forbindelse spørgsmål til hvilke udøvere, opkrævningen omfatter eller generelle spørgsmål til licensopkrævning er man naturligvis meget velkommen til at kontakte administrationen.

Klubskifte:

Brug denne formular til anmeldelse af klubskifte. Formularen kan udfyldes enten af modtagerklubben eller atleten selv, og klubskiftet registreres fra starten af en ny sæson (15/10 eller 15/4). 

Vær opmærksom på, at alle klubskifter skal anmeldes til forbundet, da information ellers ikke registreres. Man kan altså ikke nøjes med at anvende en ny klub ved tilmelding til stævner.

Regler for klubskifte findes her på siden i afsnit 1 vedr. starteret. 

Seneste nyheder