Talent Camp for U18 bruttolandshold

Dansk Atletik inviterer, i samarbejde med Ballerup Atletikklub, til Talent Camp d. 24-26. november. Målgruppen er de atleter, der i 2024 er at finde i U18 gruppen. Weekenden kommer til at byde på fællesskab, nye bekendtskaber, inspiration og motiverende træning.

Talent Campen er for de udøvere, der er årgang 2007 og 2008, og som har motivation og potentiale for at udvikle sig som atlet. De atleter, som har klaret de objektive krav, kan tilmelde sig direkte via linket nederst. De atleter som er tæt på at klare de objektive krav kan blive indstillet af deres træner eller klub og tilmelde sig Talent Campen efter evt. godkendelse af indstillingen.

De objektive krav ses her: Objektive krav til Talent Camp

En indstilling skal komme fra atletens træner eller klub og skal tage udgangspunkt i en sportslig helhedsvurdering med fokus på udviklingspotentiale og motivation. Indstillingen skal altså være en kort beskrivelse af de faktorer, som gør udøveren kvalificeret til at deltage i Talent Camp.

Læs mere om vores talent aktiviteter her: Talentaktiviteter

 

Deadlines
•    Tilmelding skal ske senest d. 10/11.
•    Hvis man bliver forhindret efter tilmelding, skal afmelding ske senest d. 16/11
      - efter denne dato vil det ikke være muligt at få pengene refunderet
•    Indstilling skal seneste sendes d. 5/11 til talentkoordinator Julie Sørensen (juso@dansk-atletik.dk)
•    Svar på indstilling senest d. 8/11

Lokation 
•    Overnatning: Zleep hotel Ballerup. Marbækvej 6, 2750 Ballerup
•    Træningssteder: Ballerup Super Arena og Ballerup Atletikklub
•    Opholdssted ifm. mad, hygge, oplæg: Ballerup atltikklubhus. Marbækvej 10, 2750 Ballerup

Program
Endeligt program udsendes direkte til deltagere og trænere når vi nærmer os weekenden. Programmet vil indeholde både træning og andre relevante faglige indslag. Dansk Atletik stiller med kompetente trænere til campen. Personlige trænere er meget velkomne. 

Pris: 1250kr for hele weekenden (inkl. mad, logi). Obs! transport dækkes ikke.

Tilmelding foregår via dette link: Tilmelding Talent Camp 2023

Vi glæder os til at se jer!

 

Kontaktinfo
Julie Østergård Sørensen, Talentkoordinator 
juso@dansk-atletik.dk 
29603907

 

Seneste nyheder