Nyhed fra Dansk Atletik

Status i forbindelse med revision af DAFs love

Som opfølgning på den høringsfase, der har fundet sted i forbindelse med bestyrelsens forslag til revision af DAFs love, følger her en status fra bestyrelsen. 

Kære DAF-klubber,

Nu varer det ikke længe, før vi skal mødes til forbundets årsmøde i Odense 2.-3. november. Blandt punkterne på dagsordenen er bestyrelsens samlede forslag til ændring af forbundets vedtægter, som en nedsat arbejdsgruppe har arbejdet med de seneste måneder.

I slutningen af august valgte vi at udsende ændringsforslagene til klubberne i høring (se her), og jeg vil gerne takke for jeres bidrag til at forbedre forslagene, så vi i Dansk Atletik Forbund får opdateret, moderniseret og forbedret det juridiske grundlag for forbundets arbejde.

Når vi om lidt offentliggør det samlede materiale med forslag til ændring af vedtægterne samt andre forslag til årsmødet, vil I kunne se, at bestyrelsen har indarbejdet nogle af de indkomne høringssvar til forbedringer i vores forslag.

Det er vores opfattelse, at denne proces har været meget udbytterig, og det er bestemt en metode, som vi regner med at bruge i det videre arbejde, når vi skal have besluttet ændringer af forbundets vedtægter og andet arbejde.

Med venlig hilsen


for bestyrelsen, Lars Werge
Formand Dansk Atletik

Seneste nyheder