World Relays 2021 i Silesia, Polen foto: World Athletics

World Relays direkte på DR

Når de to stafetlandshold kæmper om OL billetter på Bahamas er DR med direkte. Det kræver dog at man holder sig vågen når der sendes fra kl. 01-04.30 natten mellem lørdag og søndag og igen natten mellem søndag og mandag. 

De danske landshold er netop ankommet til Bahamas efter en uges træningslejr i Florida. Dermed er alt jetlag ude af kroppen inden weekendens vigtige stafetter. 

Siden de to hold blev udtaget (læs artiklen her) er der sket en enkelt udskiftning hos kvinderne, da en skadet Mette Graversgaard har måtte melde fra. Ind på holdet træder Line Holm Jensen fra Aarhus 1900 Atletik og Løb.

DR2 (og DR.TV) sender live fra Bahamas

Natten til lørdag løbes indledende kvalifikation og natten til søndag løbes anden runde af kvalifikationen samt finaler. 

32 hold løber lørdag, hvor de bedste 8 kvalificerer sig til finale og direkte til OL.
Søndag løber top-8 finalen mens de resterende 24 løber på ny om de sidste 6 OL pladser.

Link til programinformation og stream på DR.TV

Natten til søndag løber de danske landshold kl. 01.50 (kvinder) og kl. 02.25 (mænd).
Natten til mandag løbes anden kvalifikationsrunde kl. 01.05 (kvinder) og kl. 01.40 (mænd). Finalerne løbes kl. 03.50 (kvinder) og 04.00 (mænd).

Se hele programmet hos World Athletics

Fra paradis til Paris

"Chase the Sun, Paradise to Paris" kalder World Athletics World Relays i Bahamas. Der er også meget på spil for de deltagende nationer, der alle jagter drømmen om OL deltagelse. 

Som optakt til weekendens stævne anbefaler vi at du læser Jeppe Weinreichs artikler om de danske stafetlandshold.

Artiklerne indgår i serien "Vejen til Paris" med fokus på de danske atleter, der kæmper for at komme med til OL, men også med et blik tilbage i den lange og rige OL-historie.

Hurtigere som ét hold: Stafetpigerne, som tog alle med storm

Miraklet i Chorzow - eller hvordan en fælles satsning gjorde Danmark til en sprint-nation

Seneste nyheder