Fra venstre: Eventchef Katrine Gribel Vorum, Direktør Torben Dan Pedersen og Elite- og Atletikchef Bo Berg Overgaard. Foto: Andrea Hoffmann (af Torben Dan Pedersen), Christian Jørn (af Bo Berg Overgaard).

Ny ledelse i Dansk Atletik

Fra den 1.november er ledelsen i Dansk Atletik ændret. Med administrationschef Helle Nielsens afgang består ledelsen nu af direktør Torben Dan Pedersen samt Katrine Gribel Vorum og Bo Berg Overgaard. De sidste to med nye titler og ændrede jobfunktioner:

Bo bliver elite- og atletikchef. Det sker af flere årsager. Først og fremmest fordi der skal ske en styrkelse af atletikken – forstået som ”stadionatletikken.” Vi skal være flere, der dyrker atletik. ”Og skal det lykkes, skal vi hjælpe klubberne til at gøre atletik vedkommende og interessant for unge mennesker,” siger Bo Berg Overgaard. ”Det kommer vi til at fokusere på i de kommende år. Men vi også være bedre til at hjælpe flere talenter til at få det fulde udbytte af deres evner og indsats. Derfor giver det god mening at samle begge dele i den samme funktion.”

Katrine bliver eventchef, som er en helt ny funktion i Dansk Atletik. Katrine har været med til at arrangere VM Halvmaraton i 2014, VM i Cross sidste år og har været projektleder på Royal Run. ”Der er behov for, at vi samler ansvaret for udvikling og afvikling af Dansk Atletiks events i én funktion,” udtaler Katrine Gribel Vorum. ”Eventbranchen er præget af en meget stærk konkurrence om opmærksomheden. Og pengene. Derfor skal vi simpelthen udvikle nye formater, skabe endnu bedre oplevelser for vores brugere – og måske endda afvikle flere internationale mesterskaber? Vi er stærkt rustet i DAF til at tage udviklingen et skridt videre – også med at hjælpe klubberne til at blive endnu bedre til at afvikle deres løb og events.

Som alle med tilknytning til atletik ved, så har vi både seriøse økonomiske udfordringer og Corona at slås med i Dansk Atletik,” siger Torben Dan Pedersen. ”Derfor er det fantastisk, at vi har et lederteam, som – trods den aktuelle modgang – er 110% indstillet på at se muligheder og perspektiver for atletikken. Vi skal være flere. Vi skal blive bedre. Et stærkt og velfungerende lederteam er et vigtigt redskab i bestræbelserne på at nå vores mål.

Seneste nyheder