Randers er vært for to danske indendørsmesterskaber i 2021.

Indendørsmesterskaber 2021

Indendørssæson 2021 indeholder to nationale mesterskaber: DM Mangekamp inde (kun senior), som arrangeres i Randers den 13.-14. februar og DM Senior inde, som arrangeres i Randers, Odense og Aarhus den 20.-21. februar.

GENERELLE RAMMER / SPECIFIKKE CORONA-FORHÅNDSREGLER

Nuværende corona-restriktioner gør, at vi må tage nogle ekstra forhåndsregler i brug. Dermed skal alle deltagere (atleter, trænere og dommere/hjælpere) kunne fremvise et negativt PCR-testresultat ved indgang til hallen. PCR-testen skal tages tidligst 72 timer før stævnestart.

Alle dommere, hjælpere og trænere skal bære mundbind under hele stævnet. Atleterne skal også bære mundbind, når de ankommer og forlader hallen – under opvarmning og konkurrence er dette naturligvis ikke et krav. Kun forhåndsgodkendte personer må deltage i arrangementet, og det gælder også trænerne som skal akkrediteres. Nærmere vejledning følger.


PROGRAM
DM Mangekamp inde
Lørdag 13. februar: Mænd syvkamp 1. dag – start kl. 12
Søndag 14. februar: Mænd syvkamp 2. dag + Kvinder femkamp – start kl. 11

DM inde (max. antal K/M deltagere i parentes efter disciplin)
Lørdag 20. februar/Randers: 60m (16), 60m H (8), 200m (12), 800 (8), kuglestød (8 - afvikles med jernkugler)
Lørdag 20. februar/Odense: 3000m (11)
Søndag 21. februar/Aarhus: Længdespring (8), højdespring (8), trespring (8), stangspring (8)
Søndag 21. februar/Odense: 1500m (11), 400m (12)

Mere detaljeret tidsskema forventes at blive offentliggjort når tilmelding åbner (starten af uge 6) – læs også ”deltagelse”.

For at kunne leve op til kravet om seniorelite har vi været nødt til at prioritere (= fjerne) enkelte discipliner fra mesterskabsprogrammet:
•    Kapgang er ikke med i årets DM
•    Der løbes ikke stafetter

Bortset fra 60m arrangeres alle øvrige discipliner som direkte finaler.


DELTAGELSE
Deltagelse i begge indendørsmesterskaber forudsætter, at man er forhåndsgodkendt til at træne og konkurrere indendørs. Derudover skal man være dansk statsborger og repræsentere en klub, som er medlem af DAF. Der bliver opkrævet startpenge jf. DAF’s takster.

DM Mangekamp inde
Følgende atleter er blevet inviteret til at deltage i DM Mangekamp inde den 13.-14. februar i Randers:
 
Kvinder (femkamp):
Anna Ø. Lange
Ida Beiter Bomme
Julie K. Schulz
Karla Schärfe
Mathilde Kreiberg Skou (afbud)
Nickoline Skifter Andersen
Nikoline Petersen
Sandra Böll

Mænd (syvkamp):
Christian Gundersen
Jonas Bjerremand
Max K Andersen
Massin Bouziad
Mikkel Ringsted
Nikolaj Grønbech
Oswald Carstensen
Sebastian Sund Frandsen
 
Reserver (bliver tilbudt start hvis en eller flere af de ovenstående takker nej til invitationen)
1) Jacob Aagaard Jensen
2) Jakob Holt Jensen
 
Listen er lavet baseret på en helhedsvurdering, som tager hensyn til tidligere mangekampsresultater (med vægt på inden- og udendørssæson 2020), PR i mangekamp samt individuelle resultater fra indendørssæson 2021.

DM inde
Tilmelding til DM inde forventes at åbne i starten af uge 6, og tilmeldingsfristen er mandag den 15. februar kl. 12. Alle tilmeldinger betragtes som foreløbige. Efter endt tilmeldingsfrist vil elitestaben gennemgå tilmeldingerne og atleter vil blive godkendt på baggrund af en sportslig helhedsvurdering, hvor der lægges vægt på resultater fra indendørs- og udendørssæson 2020, og resultater fra denne indendørssæson 2021.

Seneste nyheder