Foto: Christian Jørn

Europæisk trænerkonference i Idrættens Hus 15-17. september

I et samarbejde mellem Dansk Atletik, European Athletics og CPH half kan Dansk Atletik stolt præsentere en afdeling af European Athletics Coaching Summit Series d. 15. og 16. september i Idrættens Hus og d. 17. september inde ved CPH half på Frederiksberg.

Det overordnede tema for trænerkonferencen, er ”From European Talent to International Senior Level” med fokus på mellem- og langdistanceløb. 

”Med Københavns position som en af de førende byer for løb i Europa, er det også en fin gestus fra European Athletics' side, at de vælger at placere årets coaching summit, fokuseret på mellem- og langdistance løb, i netop København,” lyder det fra elitechef Mikkel Larsen. 
 
For Dansk Atletik, er det en oplagt mulighed for at få bragt nyeste viden og ”best practice” i spil, og danske trænere får dermed adgang til både viden, erfaring og en unik mulighed for at indgå i netværk med nationale og internationale kollegaer. Forhåbentlig kan det være medvirkende til, at den positive udvikling på netop mellem- og langdistance området, der tager fart i disse år, fortsætter.

Programmet er ikke endeligt fastlagt endnu, men vi kan allerede nu præsentere følgende talere i et samlet, meget stærkt europæisk felt af talere:

Louis Heyer, Schweizisk landstræner, Mellem- og langdistance, og personlig træner for flere sub 2.00 kvindelige 800m løbere.

Tomasz Lewandowski, Hollandsk landstræner, Mellem- og langdistance, og træner for den internationale gruppe som Sofia Thøgersen og Joel Ibler Lillesø træner med.

Thomas Dreissigacker, Cheftræner for The On Athletics Club, Europa, og tidligere tysk landstræner.

Asle Rønning Tjelta, Sportslig- og forskningsansvarlig samt holdleder for Norsk Friidrett på mellem- og langdistance, samt fysiologisk rådgiver for Team Ingebrigtsen.

Flere navne er allerede offentliggjort og vi vil løbende præsentere flere, som man kan følge med i på konferencesiden her: 

European Athletics Coaching Summit - Copenhagen 2023


Samme sted kan man også tilmelde sig og finde anden relevant information. Som træner eller atlet tilknyttet en dansk klub under Dansk Atletik tilbyder vi 20% rabat uanset valgt pakke. Ud over det formelle program, er der også sat tid af til mere uformel networking med både nationale og internationale trænere, samt fælles middag lørdag aften.

Yderligere information kan fås ved at kontakte konference manager, Rasmus Folino (rasmus.folino@dansk-atletik.dk), eller konference anvarlige, Mikkel Larsen (ml@dansk-atletik.dk).

 

Seneste nyheder