Bagsværd AC inviterer til danske mesterskaber i kastemangekamp og vægtkast (1)

Bagsværd Atletik og Dansk Atletik Forbund indbyder til danske Mesterskaber i kastemangekamp for ungdom, senior og masters samt vægtkast for ungdom og senior. Det er på Bagsværd Stadion d. 21-22. august 2021.

Øvelser

  • Piger 14-15 år: Kaste 4-kamp
  • Piger 16-17, 18-19, 20-22 år og kvinder senior: Kaste 5-kamp og vægtkast
  • Drenge 14-15 år: Kaste 4-kamp
  • Drenge 16-17, 18-19, 20-22 år og senior mænd: Kaste 5-kamp og vægtkast
  • Masters M/K: Kaste 5-kamp

 

Øvelsesrækkefølge

  • Kaste 4-kamp: Hammer, kugle, diskos, spyd
  • Kaste 5-kamp: Hammer, kugle, diskos, vægt, spyd
  • Kaste 5- kamp masters: Hammer, kugle, diskos, spyd, vægt
  • DM I vægtkast vil blive lagt samtidigt med vægtkast i K5K om lørdagen.

 

Der vil være indvejning af personlige redskaber oppe ved cafe-bygningen. Der er fri opvarmning til alle kast. Der er 6 forsøg til alle deltagere i alle kast for ungdom og senior, 3 forsøg til masters. Der vil ikke blive brugt startnumre. Alle skal stille op i reglementeret klubdragt.

Så vidt det endelige tidsskema tillader det, så tilstræbes det, at man efter en kort pause går direkte videre til den næste øvelse i kastemangekampen. Det forventes at deltagerne både lørdag og søndag kan deles i 3-4 grupper. Arrangørklubben har bedt om dommerhjælp fra enkelte klubber og får også behov for at bede om enkelte hjælpere fra øst klubberne. Dette vil fremgå, når man kender antal af deltagere, og kan sende tidsplan og praktik ud til de anmeldte klubkontakter.

Alle resultater og samlet stilling vil kunne følges via Roster.

Dansk Atletiks mesterskabsmedaljer til nr. 1-2-3 uddeles hurtigst muligt efter sidste øvelse i hver kastemangekamp.

Seneste nyheder