Der blev leveret flotte resultater i mangekamp, blandt andet næsten en dansk rekord for kvinder. Foto: Oliver Damgaard Shadwell

Der var gang i hallen i Randers til DM for Masters og i mangekamp i weekenden

Randers Frejas indendørsfaciliteter, lagde lørdag og søndag hus til de danske mesterskaber for både Masters og i mangekamp. Der blev kåret danske mestre i 13 forskellige øvelser for Master, og Sparta Atletik og Løb tog flest medaljer blandt mangekæmperne.

Sparta Atletik og Løb dominerede og vandt hele fire guldmedajler i mangekamp, da Randers Freja afholdt DM i mangekamp i weekenden. Der var ikke kun medaljer på spil, weekenden var også fyldt med mange gode mangekampsresultater i flere af aldersgrupperne.

Christian Grundersen fra Sparta Atletik og Løb opnåede en dansk rekord i herrenes 7-kamp ved at levere en imponerende præstation. Med en score på 5613 point formåede han at overgå den eksisterende danske rekord. Denne bemærkelsesværdige præstation resulterede i, at Lars Warmings rekord fra 1988 langt om længe blev slået.

Unge Sofus Olivaius Vølund fra Sparta Atletik og Løb satte også sit præg på begivenhederne i Randers, ved at slå både dansk U23-rekord og sætte dansk årgangsrekord.

Blandt de imponerende resultater skinnede Betty Marie Ramsgaard Jensen fra Sparta Atletik og Løb, også igennem med en U23-rekord, og hun kom også utroligt tæt på at udfordre den danske rekord.

Se resultater fra DM mangekamp 2024 her.

De erfarne atleter i Masters leverede også flotte præstationer til stævnet, der også var DM for dem over 35 år.