Nyhed fra Dansk Atletik

Tanja Ravnholt prisen

Der indkaldes hermed til indstillinger til Tanja Ravnholt Prisen for 2024.

Tanja Ravnholt var en dygtig leder indenfor atletikkens verden, som desværre døde alt for tidligt i en alder af blot 31 år. Inden hendes død, nåede hun imidlertid i kraft af sit enestående drive at iværksætte en lang række forandringsprocesser i Dansk Atletik, hvor hun havde siddet i bestyrelsen, og sidenhen var blevet ansat. Men også i Hvidovre Atletik og Motion, hvor indsatsen bar frugt i form af vækst og fastholdelse af unge aktive samt en udvidelse af aktiviteter og muligheder for at engagere sig i sporten.

Dette arbejde medførte oprettelse af Tanja Ravnholt Prisen, der uddeles til en eller flere unge trænere/ledere under 35 år i dansk atletik, der i kraft af deres organisations- og ledelsestalent, men i lige så høj grad for deres engagement og con amore, fortjener en ekstra anerkendelse.

Prisen er på 5.000 kr. og uddeles i forbindelse med Atletikkens Trænerforenings uddannelseskonference lørdag den 16.marts i Brøndby og inkluderer også gratis deltagelse ved konferencen.

Indstillinger fra klubberne bedes sendes senest mandag den 4.marts til Atletikkens Trænerforening v./ Michael Bruun Jepsen på mbj@jepsen.mail.dk.

Seneste nyheder